Om

Om FEKPODDEN


FEKPODDEN som idé föddes lite oväntat i mötet mellan en hudterapeut och en universitetslärare där den sistnämnde just fått en ny tjänst som lektor i företagsekonomi med högskolepedagogisk inriktning. Alltmedan hudterapeuten peelade och masserade in eteriska oljor under ögonen så gav hon samtidigt en makalöst intressant bild över lärande och lyssning som fick hennes kund att bli inspirerad.


I det ovan beskrivna mötet började en spännande diskussion om hur vi idag lyssnar och lär med hörlurar i våra öron. När som helst, var som helst. Poddvärlden är verkligen omfattande! Det finns så mycket att lyssna på och lära sig saker om.


Tack vare mötet började sakta idén om en podcast i företagsekonomiämnet ta form. En podcast som förutom nya inspirerande möten mellan företagare och lyssnare skulle kunna bidra med en ny dimension i den företagsekonomiska undervisningen. Att få ett område beskrivet med andra ord än vad läraren, föreläsningen, andra studiekamrater eller kurslitteraturen ger är själva idén till FEKPODDEN.


Och nu provar vi!